Belastingen

Wij zetten ons maximaal in voor minimale belastingdruk.
Wij zetten ons maximaal in voor minimale belastingdruk.

Wij halen het maximale voor u eruit

Na een jaar hard werken wilt u uw belastingaanslag zorgeloos tegemoet kunnen zien. Onze belastingadviseurs gaan actief met uw aangifte aan de slag, om voor u het beste resultaat te behalen. Dat doen zij op basis van hun actuele fiscale, bedrijfseconomische en juridische kennis. Het bespaart u een hoop werk. Bovendien weet u zo zeker dat u nooit te veel belasting betaalt. Ook complexe en/of buitenlandse aangiftes zijn bij Neven & Schneiders in deskundige handen.

Neven & Schneiders verzorgt de aangifte voor alle voorkomende belastingen zoals omzetbelasting (Btw), loonbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, erf- en schenkbelasting e.a.

Professioneel advies op alle fiscale terreinen

Of u nu een eenmanszaak heeft of een groot bedrijf: met de professionele ondersteuning van een fiscaal adviseur van Neven & Schneiders staat u sterk in uw schoenen. Als dat nodig is, werken onze fiscalisten nauw samen met onze accountants en juristen. Daardoor kunnen wij u in de volle breedte voorzien van fiscaal-juridisch advies en op alle terreinen actief bijstaan. Van omzetbelasting, inkomstenstenbelasting voor ondernemers en vennootschapsbelasting tot sociale zekerheid, aanmerkelijk belang, schenkings- en successierecht.